Møteopptak

Frøyland misjonslag

NLM

I stillhet og i tillit skal deres styrke være.

Jes 30:15


Møteopptak på Frøyland forsamlingshus

BIBELTIMER BIRGER HELLAND HØSTEN 2019


Hvem er Jesus Kristus? - Jesus Kristus i Hebreervbrevet

Møter med Øyvind Samnøy, februar 2019

Enkelte søndagssamlinger

Dan Hessellund, februar 2018

”Gudsfrygtens hemmelighed: Kristus!”

Flere videoopptak fra Frøyland forsamlingshus og andre steder på

Youtube-kanalen "Kollosserne 3"


Tale av Otto Jakoben 7. mai 2017. Tekst Matteus 11,25-30.

Otto taler blant annet om "skjult for de vise og forstandige og åpenbart for de umyndige" og hva som ligger i å ta Jesu åk på seg..

ET OPPREIST LIV!

Temahelg med Øystein Rønnhovde 25. – 27. november. 2016

Øystein har delt disposisjonene med oss:

Bibel- og misjonshelg med Per Ove Aarseth mai 2016

Bibel og misjon hører sammen. Jesus - Ordet - lokker synderen til seg - for å åpenbare Frelsen og føde et nytt liv. Det samme Ordet - Jesus - vil driver sine ut med Evangeliet til verden. Får han sin vilje med deg og meg? Aarseth ga i løpet av helga mange glimt fra Olafur Olafsons liv. Aarset har skrevet biografien om Olafson; "Når gud vil". Boka kan bestilles her.

Otto Jakobsen talte søndag 10.april over Romerne 8, 31-39

Ja, hvem er i mot oss? Det er mange det. Mange  som anklager: Verden, mitt liv, mitt hjerte, mine egne tanker. MEN Jesus er den som er død - gjennom korset er alle anklager, synden, ja døden og djevelen avvepnet! Kristus er den som er død, ja, mer enn det: som også er blitt reist opp, som også er ved Guds høyre hånd, som også går i forbønn for oss.


Gå ikkje bort i frå Jesus, han har deg så inderleg kjær! Se ungdomskor synge sangen:

Bibeluke, mars 2016. Tema: Oppreist med Kristus

Taler CURT WESTMANN. Vasvik media har videoopptak fra alle møtene.Hvem blir frelst?

Oppreist med Kristus

Korsets evangelium

Kan troen være forgjeves?

Søk det som er der oppe

Kristenlivets realitet

Advarsel

Under møteuka med Curt Westmann ble vi under et av åpningsordene lagt dette på hjertet:


En anonym skribent, som kanskje var inspirert av C.S. Lewis`bok ”Djevelen dypper pennen”, ser for seg følgende scenario: Satan kalte til sammen til en verdenskongress.

I sin åpningstale til sine onde engler, sier han: Vi kan ikke hindre de kristne i å lese bibelen og kjenne sannheten. Vi kan ikke holde dem borte fra familieverdier. Men vi kan gjøre noe annet. Vi kan ødelegge for dem, slik at de ikke greier å få et varig og intimt forhold til Kristus. Skulle de få et slikt forhold med Jesus, blir makten vår over dem brutt.

Så la dem gå til kirke, la dem beholde sin konservative livsstil, men stjel tiden deres så de ikke oppnår den erfaringen med Jesus Kristus. Dette er det jeg vil dere skal gjøre, engler: Distraher dem fra å ha fokus på sin frelser og opprettholde den livsviktige kontakten med ham hele dagen. Hvordan skal vi gjøre dette? Ropte de onde englene. Hold dem travle med det som er uvesentlig i livet og finn på talløse prosjekter slik at sinnene deres blir okkupert, svarte han. Frist dem til å forbruke, forbruke, forbruke, til å låne, låne, låne. Overtal kvinner til å gå på jobb og mennene til å jobbe seks seks-syv dager i uka, 10-12 timer hver dag, slik at de får råd til å opprettholde levestandarden.

Hindre dem i å tilbringe tid med barna. Etter hvert som familiene smuldrer opp, vil hjemme snart ikke være et sted de kan hvile ut fra presset på jobb.

         Overstimuler dem mentalt, slik t de kan høre den stille, hviskende stemme. Lokk dem til å spille radio eller CD-er hver eneste gang de er ute og kjører, til å ha TVen eller videoen konstant på hjemme.

Frist dem til å bruke mer og mer tid fremfor datamaskinene, og frist dem spesielt til å se på porno på internett. Og se til at det blir spilt musikk kontinuerlig, selv butikker og på restauranter. Dette vil blokkere sinnene deres og ødelegge samfunnet med Kristus. Fyll salongbordene deres med magasiner og aviser. Overless sinnet deres med nyheter 24 timer i døgnet. Invader kjøreturene deres med store reklameskilt. Oversvøm postboksene deres med søppelpost, postordrekataloger, nyhetsbrev, gratis lokkeprodukter, tilbud og falskt håp.

Selv på fritiden må de være travle. La dem komme tilbake i fra ferie utslitt, urolige og uopplagt. Slipp dem ikke ut i naturen. Send dem til fornøyelsesparker, idrettsarenaer, konserter og kinoer i stede. Og når de kommer sammen i åndelig fellesskap, engasjer dem i sladder og overfladisk snakk slik at de går derfra med dårlig samvittighet og følelsene i ulage. La dem gjerne engasjere seg i å vinne andre sjeler. Men gjør livene deres fullstappet med så mange gode formål at de ikke får tid til å søke kraft fra Kristus. Snart vil de arbeide bare i egen styrke, de vil ofre helsen sin og enheten i familien for den gode saken.

Det var litt av en kongress, og de onde englene dro ivrige til sine bestemmelsessteder for å gjøre all verdens kristne travlere og travlere, og få dem til å forbruke mer og mer og mer og mer…

Alle tekstene på ett ark. KLIKK HER

Frøyland misjonslag, NLM. www.froylandmisjonslag.org